Grønn Energi Og Kappløpet Om å Redde Jorden

Nettet er fullt av informasjon om miljøvennlig teknologi. Denne informasjonsoverbelastningen kan gjøre det vanskelig å avgjøre hvilken grønn teknologi som passer best for din livssituasjon. Følgende artikkel kommer til å gi deg enkle råd for å bringe grønn energi inn i hjemmet ditt.

Dra nytte av offentlige tilskudd hvis du planlegger å investere i fornybare energikilder. Hvis du er interessert i å få gratis penger for å forbedre hjemmet ditt bør du kontakte lokale myndigheter for mer informasjon. Du kan kvalifisere for en gratis vind-eller solenergi installasjon, eller i det minste, får en skattefradrag.

Du kan dra nytte av solenergi uten å investere i kostbar installasjon. Betalende oppmerksomhet til vinduet plassering, isolasjon og landskapsforming er nok. Bli kvitt noen trær som kastet en skygge på hjemmet ditt, legge til flere vinduer hvis et rom er for mørkt og legge isolasjon i veggene for å beholde solens varme.

Varmt vann kan fås i en lav kostnad, miljøvennlig måte gjennom solenergi. Vurder å investere i et varmtvannssystem som går av av solenergi. Det er mulig å velge mellom direkte og indirekte sirkulasjonssystemer. Indirekte er best hvis du har kalde vintre og bekymre rør frysing.

Hvis du planlegger å installere solcellepaneler, forstå mengden vedlikehold som kreves. Du må holde solcellene rene. Hvis cellene er installert på taket, kan dette bety klatring over taket så ofte som en gang i måneden. Hvis du ikke er i stand til å gjøre det, må du ansette noen.

Finn ut mer om bakken kilde varmepumper. Disse pumpene er plassert under ditt hjem og pumpe den naturlige varmen av jorden for å holde deg varm. Dette systemet kan være kostbart, men pumpene bruker svært lite strøm og kan vare opptil 50 år. Invester i dette systemet hvis du skal bo i et hjem i flere ti år.

Få hele familien å tenke på grønn energi ved å strømpe organiske, resirkulerte eller miljøvennlige produkter når det er mulig. Spør barna til å identifisere slike produkter på hyllene i butikken og forklare hvorfor disse produktene er bedre for din familie, ditt hjem og ditt miljø. Du kan også segue slike samtaler til andre øko-vennlig praksis som stenger av vannet mens pusse tennene eller slå av lysene når den ikke er i et rom.

Bruk regnvann til å vanne utendørs planter og busker. Dette vannet kan også samles og brukes for barnebassenger og andre utendørs vann behov. Regn samling bøtter er enkle å installere, og disse redusere mengden av byen eller godt vann du bruker hvert år, sparer du penger og holde verftet grønne.

Å isolere hjemmet kan vise seg å være veldig nyttig for å redusere hjemmets energiforbruk. Isolasjon kan bidra til å holde varmen inne i hjemmet i de kalde vintermånedene. I tillegg forhindrer det varmen i å komme inn i hjemmet ditt om sommeren. Hvis hjemmets isolasjon mangler, bør du sørge for at du legger inn mer av det.

Å gjøre online forskning om grønn energi kan være et drag, men rådene fra denne artikkelen er det ikke. Det er mange rimelige og enkle endringer du kan innlemme i ditt eget liv og hjem for å hjelpe deg med å dra nytte av all den grønne energien der ute i dag. Ikke bare vil miljøet takke deg, men familien din vil også.