Å Bli Grønn For Deg Selv Og Miljøet

Grønn energi øker i popularitet i det siste, på grunn av den nåværende økonomiske nedgangen alle er klar over. Grønn energi er en billig måte å beholde andre naturressurser på, og det er også en måte for folk å bruke mindre penger i slike økonomiske tider. Så fortsett å lese slik at du kan lære hva som skal til for å bli grønn.

Solar oppvarming av vann er en fin måte å redusere bekostning av varmt vann som brukes til dusjer og svømmebassenger. Solar vann varmeovner er mye mer energieffektive enn elektrisk eller gass-drevne vann varmesystemer. Solsystemer bruker solens energi til å stabilisere vanntemperaturen. Mens mange av disse oppgraderingene har høy opp-front kostnader, kan de kvalifisere for skattefradrag eller andre rabatter.

Når du bygger ditt hjem, ta hensyn til orientering sin. Et ideelt hjem bør beskyttes mot overhead sol om sommeren og være orientert slik at det blir lav vinkel søndag i vinter. Dette er en god måte å spare penger på oppvarming regningen og vil holde hjemmet ditt kjølig om sommeren.

Kontakt din nåværende energi leverandør og se om de tilbyr et alternativ for deg å bruke fornybare energikilder. Mange tilbydere utnytte fornybar energi gjennom solenergi eller vindkraft og derfor har dette alternativet tilgjengelig for sine kunder. Men du bør huske på at dette kan koste litt ekstra.

Hvis du tenker på å bytte til solenergi, gjør din forskning først. Noen byer har restriksjoner på antall samlere de tillater. For å omgå disse begrensningene, tenk på å få naboene dine til å bli med deg og få en solenergienhet som ville gi strøm til en liten gruppe hjem.

Et nyttig tips for å leve grønnere og spare energi er å ha vinduene i hjemmet farget. Vinduene i hjemmet ditt fungerer som glass i et drivhus, og når du vil at du skal være kul, vil vinduene varme det opp og jobbe mot klimaanlegget og koste deg en bunt.

Kjøp en eske ziplock Quart størrelse baggies og bruk disse til å lage din egen snacks. Enten du liker litt trail mix, Chex mix, eller en velsmakende Muffin, kan du bruke denne posen og vaske det når du kommer hjem for å bruke neste dag. Hold snacks grønne ved å vaske og gjenbruk disse baggies for snacks til de er for slitt.

Hvis du tenker på å installere en solenergisystem i hjemmet ditt, må du beregne mengden strømsystemet kan produsere ved hjelp av vinter solskinn timer. Dette vil forhindre ubehagelige overraskelser i løpet av vintermånedene, samtidig som du forlater deg trygt i forkant av dine behov i løpet av sommeren. Du bør imidlertid også inkludere eventuelle refusjoner du får fra din nytte selskap for overflødig energi generert i sommer!

Hvis du er i ferd med, eller planlegger å, designe ditt eget hjem, kan du bygge noen grønne energikilder rett inn i hjemmet ditt fra begynnelsen. Start med å lete etter land som har en vannkilde som en bekk eller rom for vindturbiner. En annen god idé er å velge et tak med solcellepaneler innebygd. Du kan også plassere dem for å få mest mulig ut av sollys.

I tillegg til å spare penger, vil rådene fra denne artikkelen bidra til å beskytte miljøet. I disse urolige økonomiske tider er grønn energi en fantastisk pengesparer som du enkelt kan bruke med disse tipsene.